2018. december 12. szerda - Gabriella
Viktória Alapítvány

Kategória: Főoldal -> Alapítványról röviden

A Mozgássérültek Viktória Alapítványának célja a székesfehérvári Viktória központ fejlesztésének és működésének támogatása. A központ az egyesület intézményeként működik és vállalja a mozgássérültek segítését a minél önállóbb életre. Ebbe beletartozik a mozgásterápia, a mindennapi élethelyzetek gyakorlása, a képzés és a foglalkoztatás is. Az otthonrészleg kedvező szálláslehetőséggel segíti, hogy vidéki tagjaink is igénybe vehessék a központ szolgáltatásait, illetve segíti azokat, akik rehabilitációra, gondozásra szorulnak. Az otthon teljes befejezéséhez még további pénzösszegekre van szükség. Minden adományt szeretettel fogadunk a Budapest Bank 10102952-38076019-00000004 sz. számlán. Az egyesület irodájától csekk kérhető. Az alapítványnak befizetett pénzösszeg egy része az adóból levonható.

A magánszemélyek jövedelemadójuk 1%-át is felajánlhatják az alapítványnak.

Az alapítvány adószáma: 19097099-1-07.
Kérjük, befizetésével támogassa az otthon működését, fejlődését!
Biztassa erre barátait, ismerőseit is!
SEGÍTSEN SEGÍTENI!

***
A központ megtalálható a facebook-on. Ha bejelentkezik ismerősnek, akkor az üzenőfalon olvashat a programjainkról és a közérdekű híreinkről, eseményekről.