2018. december 12. szerda - Gabriella
Viktória Alapítvány

Kategória: Főoldal -> Segítsen Ön is!

SEGÍTSEN ÖN IS!

A székesfehérvári Viktória Rehabilitációs Központnál adományokból, támogatásokból felépült egy otthonrészleg olyan súlyosan mozgássérült embereknek, akiket a családjuk átmenetileg vagy végleg már nem tud ellátni. Az otthonrészlegben önrendelkező módon emberhez méltó életet élhetnek a 24 órás segítségre szoruló mozgássérült emberek. A részleg tetőterének beépítését a Fehérvár Travel Alapítvány támogatásával, valamint az 1%-os felajánlásokból és egyéni adományokból 2010-ben sikerült befejeznünk. Az új lakrészekben még több súlyosan mozgássérült embert tudnánk ellátni, gyógykezelni
   A teljes befejezéshez és a lakrészek berendezéséhez, üzembe helyezéséhez még néhány millió Ft hiányzik.
  Sem alapítványunk, sem a Viktória központ jelenleg nem rendelkezik az ehhez szükséges pénzzel, ezért a berendezések, eszközök vásárlásához további pénzadományokra lenne szükségünk!
   Kérünk minden segítőkész magánembert és cégvezetőt, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék ennek a fontos célnak a megvalósítását!

Pénzadományokat a

Mozgássérültek Viktória Alapítványa
 (Székesfehérvár, Erzsébet u. 20.)
Budapest Bank 10102952-38076019-00000004. sz.

számlára lehet befizetni .

A befizetéshez csekk is kérhető a fenti címen, ill. a (22) 333-110-es vagy a (22) 316-926-os telefonszámon.

Minden adomány segíti e fontos célunk mielőbbi megvalósulását.

KÉRJÜK, SEGÍTSEN ÖN IS ABBAN,
HOGY MÉG TÖBB EMBERNEK SEGÍTHESSÜNK!