2018. január 22. hétfő - Vince, Artúr
Viktória Alapítvány

Kategória: Főoldal -> "Nyisson ajtót nekünk a reménység!"

„Nyisson ajtót nekünk a reménység!”

Néhány mozgássérült 15 évvel ezelőtt létrehozott Székesfehérváron egy házat, hogy a mozgássérült embereket segítsék. Ez a ház a Viktória Rehabilitációs Központ.

A Viktória központ ma is egyedülálló Magyarországon, mivel egy civil szervezeté, és mert mi, segítségre szorulók is tevékenyen részt veszünk a központ működtetésében, fenntartásában. Azaz nem csak várjuk a segítséget, hanem mi magunk is mindent megteszünk azért, hogy az életünk, a családjaink és a sorstársaink élete is jobb legyen. Emellett az évek során az egészségügyi szolgáltatásainkkal több száz olyan embernek is segítettünk és segítünk, akik valamilyen egyéb mozgásszervi problémákkal küzdenek.

Ezek a fontos, közérdekű tevékenységeink kerültek most veszélybe, mivel a központi forrásokból származó bevételeink csökkennek, s ha nem tudjuk valahonnan pótolni őket, be kell zárnunk.

Szeretnénk ezt a nehéz időszakot túlélni, az intézményt megtartani és tovább működni, hogy a jövőben is minél többeknek tudjunk segíteni, és hogy az ellátottjaink (17 lakó, 25 napközis), a 29 dolgozónk és a több száz kezelésre, gyógytornára járó ember ne kerüljön az utcára.

A továbbélésünk érdekében most elsődlegesen pénzadományokat gyűjtünk, amit az egyesület 11736116-20027801 sz. számlájára lehet átutalni.

Személyesen a Viktória központban lévő egyesületi irodában (Székesfehérvár, Erzsébet u. 20.) lehet pénzt befizetni, ill. innen csekk is kérhető.

Befizetéskor minden esetben legyenek szívesek közölni, hogy a „Viktória központ javára” adják a támogatást!

Adójuk 1%-ának felajánlásával is segíthetnek bennünket. Egyesületünk adószáma: 19826840-1-07.

A központról és az azt fenntartó egyesületről bővebb információk találhatók a www.egyesulet-viktoria.hu honlapon, a mellékelt tájékoztatókon, de személyes látogatásra is szívesen fogadunk mindenkit, akit érdekel a munkánk.

Segítsenek bennünket, hogy mi is segíthessünk másokat!

Tisztelettel:

Horváth Klára