2018. december 12. szerda - Gabriella

·  Segédeszköz
·  Munkát keresők

·  Jogsegély szolgálat

Az ingyenes jogsegély szolgálat a Viktória Rehabilitációs Központban szünetel.
Folyamatos jogi segítségnyújtás a Székesfehérvár, Honvéd u. 8. szám alatt a Fejér Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálatánál.
Tel.: 22/795-795

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság Fejér megyei referense, dr. Szatmári Éva ügyvéd ügyfélfogadást tart a Székesfehérvári Regionális Álláskeresők Egyesülete Székesfehérvár, Tolnai utca 10. alatti helységében.

A hatóság megbízottja fogadja mindazokat, akik jogi tanácsot szeretnének kapni, vagy panaszt kívánnak tenni az őket ért hátrányos megkülönböztetés miatt. A jogi segítségnyújtás ingyen vehető igénybe. Jelentkezni a 06-20-562-9619 telefonszámon lehet, a megyei referens a jogsegély szolgáltatást a hatóság megbízásából tartja.

·  Szolgáltatásaink

Tájékoztatás, tanácsadás, jogsegélyszolgálat, továbbtanuló
mozgássérülteknek ösztöndíj, kondicionáló torna, segédeszközök kölcsönzése közvetítése, a súlyosan mozgássérültek lakás-akadálymentesítési támogatásához információ nyújtás, klubfoglalkozások stb.

·  Ösztöndíj

– Évente 4-5 mozgássérült tagunk továbbtanulását tudjuk ösztöndíjjal támogatni. Jelentkezés és bővebb felvilágosítás a megyei irodánál.
A kiválóak pályázhatnak a MEOSZ tanulmányi támogatására is

·  Segédeszköz

– Használt, de jó állapotú segédeszközöket, tolókocsikat ingyen elfogadunk és ingyen továbbadjuk a rászorulóknak. Akár átad, akár kér segédeszközt, keresse a megyei irodánkat!

·  Munkát keresők

– MUNKÁT KERESŐ MOZGÁSSÉRÜLTEK jelentkezését és adatait (név, lakcím, születési idő; iskolai és szakmai végzettség, idegennyelv-tudás, számítógép-ismeret; a mozgássérültség oka, jellege, segédeszköz-szükséglet, mivel közlekedik stb.) várjuk adatbankunkba 8000 Székesfehérvár, Erzsébet u. 20. címre. Azt is jelezze, milyen munkát keres! Lehetőségeinkhez mérten megpróbálunk segíteni.